Out of the Box

Zoekt u een eventpartner die out of the box durft te denken en het net even anders doet dan concullega bedrijven? Dan is EventiXL uw partner! Wij organiseren en bedenken al jaren unieke concepten voor (grote) evenementen, festivals en (bedrijfs)feesten. Onze missie is uw idee vertalen naar een geslaagd event of feest, waarbij wij denken in mogelijkheden en creativiteit.

Professionele eventpartner

Professionaliteit staat vanzelfsprekend bij ons voorop, naast een persoonlijke benadering en het bezorgen van een unieke belevenis. Wij vinden het belangrijk om in een gesprek met u tot de juiste invulling van uw event of feest te komen en daarmee kunnen wij u garanderen dat het op uw event of feest aan niets zal ontbreken.

Groot netwerk

EventiXL werkt samen met en beschikt over een groot netwerk van specialisten op het gebied van horeca, eventmanagement en eventplanning (ook festival op- en afbouw), entertainment en professionele crews. Wij garanderen u professionaliteit, flexibiliteit en een persoonlijke benadering bij de organisatie van uw event, festival, presentatie, congres, sales meeting, jubileum en (bedrijfs)feest.

Door de jaren heen hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan. Geen uitdaging is ons te gek. Wij ontzorgen u graag van A tot Z!

Enkele voorbeelden van events: