“In 2018 hebben we voor de leden van onze personeelsvereniging een groot en spetterend feest georganiseerd in Amersfoort. Dit was een feest waarbij veel geregeld moest worden: catering, professionele bands, een DJ, ontvangst, aankleding en algemene begeleiding. Het feest was een groot succes en alle aanwezigen hebben een fantastische avond gehad.

De belangrijkste factoren van dit succes lagen met name in de voorbereiding en de ondersteuning tijdens het feest. EventiXL heeft tijdens de voorbereiding veel ondersteuning geboden waardoor de organisatie van het feest vlekkeloos verliep. Zij regelden de contracten met de muzikanten, stemden met de feestlocatie af welke catering er moest zijn, zorgden voor een fantastische aankelding van de locatie en daarnaast voor een geweldige (ludieke) ontvangst.

EventiXL is zeer flexibel en weet van aanpakken en regelt de zaken van A tot Z. Daarnaast is het ook zeer prettig samenwerken met de professionals van EventiXL. Ze zijn altijd bereikbaar en handelen snel als de zaken anders verlopen dan gepland.

Kortom: bij het organiseren van een evenement kunnen we altijd adviseren om de samenwerking met EventiXL aan te gaan.”

Paul Vastenburg
Penningmeester Personeelsvereniging