Sportdag organiseren?

Wilt u een sportdag organiseren voor uw bedrijf, school of familie? Of wellicht zelfs een meerdaagse? Aan de hand van uw wensen en uiteraard uw budget maken wij een uitdagend voorstel voor uw sportieve event.

Als break-out van een congres of inhoudelijk evenement. Als teambuilding of uitje, de sportieve activiteit is al jaren populair. Het aanbod is groot, maar ook hier geldt: kies de activiteit die past bij het doel.

Een mooi voorbeeld van zo’n event is de jaarlijks sportdag van de personeelsvereniging van PON Nederland. Hiervoor organiseren wij al enkele jaren een mooie sportieve middag. Ieder jaar groeit het aantal deelnemers en passen we de onderdelen weer aan zodat het ook jaarlijks uitdagend blijft.

Uiteraard kunnen we ook hierin maatwerk leveren een uw sportdag geheel op maat maken en geheel afstemmen op uw wensen.

Ook voor hele grote groepen of bedrijven met meerdere vestigingen door het land kunnen wij u door onze ervaring goed adviseren in welke locaties geschikt zouden zijn voor uw sportdag. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen van het vervoer t/m de inschrijvingen en catering.

 

Een sportief bedrijfsevenement is ook uitermate geschikt als teambuilding en bonding binnen uw team. U zult zien hoe uw team zich ontwikkelt op een sportief evenement.